Huur een elektrische sloep


Er lekker op uit met vrienden, familie of collega’s. Zelf aan het stuurwiel van een elektrische sloep staan. Je door een schipper laten rondvaren. Of sportief suppen. 

Genieten op de Vecht maakt het mogelijk. En de Vecht zelf biedt je er een schitterende omgeving voor. Leer de rijke historie kennen met een tocht vanuit Weesp door dorpjes als Nigtevecht, Loenen, Vreeland en Nieuwersluis.

Genieten op de Vecht staat klaar om je een hele mooie belevenis te bezorgen.

Zelf varen met een (elektrische) sloep

Gezellig samen de Vecht ontdekken? Dat doe je met een van onze elektrische sloepen. Als je aan boord komt, krijg je een korte instructie. Een vaarkaart wijst je vervolgens de weg naar de mooiste plekjes. 

Varen met schipper

Kun je of wil je niet zelf varen? Dan neemt de schipper je graag mee in een van de sloepen. Jij geniet volop met vrienden of collega’s, hij laat je het mooie van de Vecht zien. Je kunt zelf een hapje en een drankje aan boord meenemen. Maar net zo makkelijk regelen wij dat voor je.

Suppen

Suppen is een aantrekkelijke combinatie van sportieve workout en helemaal ontspannen. In principe is alles mogelijk, dus laat maar weten waar je aan denkt. De Vecht ligt klaar, de planken en peddels liggen klaar. Ben jij er klaar voor?

 

Bekijk alle mogelijkheden op de site.

 

Contactgegevens

Stef van Riggelen
gsm: 06–21982624
Stuur een e-mail
website: Genieten op de Vecht