Media | Informatie


WeesperNieuws

Het WeesperNieuws is de krant van Weesp. Elke dag actueel nieuws plus wekelijks de digitale versie van de krant op WeesperNieuws. Een gratis papieren editie is te krijgen bij de Weesper Boekhandel (Nieuwstraat 12) en Van Kassel (Binnenveer 3).

Radio Weesp

Radio Weesp heeft een 24-uurs programmering met veel muziek en plaatselijke informatie. Te beluisteren op 106.5 FM en op de website van Radio Weesp.

VVV Serviceshop

De VVV shop is gevestigd in De Weesper Boekhandel (Nieuwstad 12). U kunt hier terecht voor folders over leuke uitjes in Weesp en omgeving, de aankoop van onder andere VVV-cadeaubonnen en dinercheques, bioscoopbonnen en boeken- en tijdschriftenbonnen. Uiteraard met passende cadeau-enveloppen. De VVV-cadeaubonnen kunt u natuurlijk gebruiken bij diverse winkels in Weesp. Er is ook een pakketpunt en een pakketautomaat van PostNL.

Weesper weerbericht

Het Weesper weerbericht van weerman Pieter de Blois staat wekelijks in het WeesperNieuws. De weerman is ook te horen op Radio Weesp op werkdagen tussen 7.00 en 09.00 uur en om 18.30 uur en op zaterdag om 10.30 uur.