Vuurlinie


Welkom-in-Weesp boot 

De Welkom-in-Weesp boot is een echte eyecatcher. Een varend informatiehuis met aan boord allerlei informatie over wonen, werken en recreëren in Weesp.


De Vuurlinie is een lookalike van de karakteristieke houten huizen in de voormalige vuurlinie langs de Utrechtseweg. Hier heeft de boot dan ook haar naam aan te danken. De boot wordt de hele zomer ingezet om Weesp te promoten en mensen te informeren. Het is een opvallende verschijning en je kunt haar dan ook niet over het hoofd zien, want zij ligt afgemeerd op de Vecht of in de Kom van Weesp. 


De Vuurlinie is bij evenementen, festiviteiten of andere activiteiten het centrale middelpunt. Wij nodigen je uit aan boord te komen om te zien wat een prestatie alle vrijwilligers hebben geleverd. Want de boot is volledig gemaakt door vrijwilligers (allemaal Weesp-fans) en gefinancierd door giften in geld, materiaal of kennis/kunde van bedrijven en instellingen in Weesp.

Naast een informatiecentrum biedt de boot vermaak als rondvaartboot en ontmoetingsplek. Bovendien is het een unieke locatie voor vergaderingen, presentaties en informatieavonden. Hiervoor is de Vuurlinie – tegen een zeer redelijke prijs - te huur voor bedrijven en particulieren, eventueel met schipper! -

 

Huisjes van de Vuurlinie
 


De varende Vuurlinie