Concert op de Vuurlinie | 7 juli | dweilorkest Krulkapel
Sun 07 Jul 2019 16:00

Zondag 7 juli speelt het dweilorkest Krulkapel op de Vuurlinie. De rondvaartboot van Weesp vaart in de Kom en de band speelt voor de bezoekers op de langsgelegen terrassen.

De krulkapel is een dweilorkest uit Heesch dat in 1990 is opgericht. De kapel is ontstaan vanuit CV De Krulstaarten. De doelstelling van de Krulkapel is om samen gezellig(e) muziek maken. Daarbij moet je niet denken aan een (muzikaal) topniveau, maar wel aan een orkest dat de ambitie heeft om binnen haar mogelijkheden zich voortdurend verder te ontwikkelen, zowel muzikaal, maar zeker ook als gezellige groep. Er wordt zoveel mogelijk meerstemmig geblazen; hierin onderscheidt de kapel zich van anderen.

Het repertoire wordt met zorg samengesteld. We proberen modern repertoire te brengen er vernieuwen regelmatig. Zo spelen we op dit moment 'carnavalsklassiekers' zoals "Liever te dik in de kist" en "Jij krijgt die lacht niet van mijn gezicht", klassiekers zoals "Viva Hollandia" en "Le Lac du Connemara" maar ook wat serieuzere nummers zoals "Hey Jude" en "Hello" (van Adele).  

Meer informatie over de krulkapel vind je hier.