huur de Vuurlinie


De Vuurlinie is zowel zakelijk als prive te huur. Door de ruime binnenruimte is de boot te gebruiken als presentatie of vergaderruimte. Maar ook voor een gezellige rondvaart over de Vecht met je eigen vrienden of familieleden is de Vuurlinie particulier te huur. De standaard route is van Weesp naar fort Uitermeer voor een lunch of het nuttigen van een drankje bij Paviljoen Uit & Meer. Wil je verder, dan gaat de route o.a. naar Nederhorst den Berg en Nigtevecht.

De Vuurlinie is alleen te huur inclusief schipper en maatje. Omdat de schippers en maatje op vrijwillige basis varen is beschikbaarheid op voorhand niet altijd te garanderen. Reserveer zo vroeg mogelijk zodat we voldoende tijd hebben om een schipper te vinden.

Beschikbaarheid van de Vuurlinie

__________________________________

maandag | tussen 09.00 en 20.00 uur

dinsdag | tussen 13.00 en 20.00 uur

woensdag | tussen 13.30 en 20.00 uur

donderdag | tussen 09.00 en 20.00 uur

vrijdag | tussen 09.00 en 20.00 uur

zaterdag | niet beschikbaar

zondag | tussen 11.00 en 16.30 uur

__________________________________

Let op! Tussen 16.30 en 17.30 is de brug gesloten. In deze periode kan de Vuurlinie niet vertrekken of terug komen. Hou hier rekening mee bij het reserveren van een vaartijd.

De genoemde dagen zijn beschikbaar onder voorbehoud van evenementen of andere activiteiten op een van deze dagen waarbij de Vuurlinie wordt ingezet.

Uitsluitingen

* De Vuurlinie is niet te huur als partyboot.
* Kaartjes die zijn gekocht voor de rondvaart zijn niet geldig als betaling voor de huur van de Vuurlinie. 
* Bij harde wind is er geen afvaart. Er vindt een omboeking plaats of het geld wordt geretourneerd.
* Zie verder onze algemene voorwaarden.

Voor vragen kun je contact opnemen met Monique Veldhuijzen telefoon 06-54961220.

Maximaal aantal personen


Al varend is er op de Vuurlinie ruimte voor maximaal 12 personen. Verzekeringstechnisch is het uitgesloten dat er meer mensen worden meegenomen. 

Kosten


Het huren van de Vuurlinie kost € 75,- per uur met een minimum van 2 uur. Dit is inclusief brandstof, verzekering, schipper met maatje maar exclusief eten/drinken. Het maximum is € 500,- per dag. Het maximale aantal uren is 8 uur per dag. 

Reserveren


Het reserveren van de Vuurlinie kan uitsluitend door het invullen van het reserveringsformulier die je hieronder aantreft.

Na ontvangst van het reserveringsformulier wordt een schipper ingepland waarna de factuur wordt verstuurd. Deze dient binnen 7 dagen na ontvangstdatum te zijn betaald. Na betaling is de reservering definitief.

Algemeen


- binnen & buitendek
- rolstoelvriendelijk
- toilet aanwezig
- honden zijn toegestaan
- geen horeca aan boord
- je kunt zelf eten & drinken meenemenAanvraag huur Vuurlinie

De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.